Doliu în lumea teatrului. Stela Popescu a încetat din viaţă

Stela Popescu
Stela Popescu (facebook.com)

Actriţa Stela Popescu a încetat din viaţă la vârstă de 81 de ani. Trupul neînsufleţit al actriţei a fost descoperit de o echipă SMURD Bucureşti.

Reprezentanţii ISU Bucureşti Ilfov au comunicat că s-a primit un apel la numărul de urgenţă 112, care anunţa existenţa unei persoane de sex feminin cu probleme respiratorii severe, în strada Alexandru Donici, relatează Agerpres.

Au fost trimise la faţa locului două echipaje SMURD (tip B şi C), însă persoana era decedată. Nu au fost întreprinse manevre de resuscitare, a precizat ISU Bucureşti Ilfov.

Partenerul de scenă al Stelei Popescu, actorul Alexandru Arşinel, a anunţat că trupul artistei va fi depus la Teatrul de Revistă Constantin Tănase din Bucureşti, iar sâmbătă va fi dus la Cernica, unde va fi înmormântată duminică, alături de soţul ei.

Arşinel a mai precizat că actriţa a fost găsită fără viaţă în locuinţa ei din Bucureşti de către fiica sa, Doina Maximilian, şi a afirmat că ar fi avut o hemoragie internă.

"Stela a fost unică şi nu îmi găsesc cuvintele pentru a o defini în lumea asta românească (...) A fost un om extraordinar, atât trebuie să ştiţi şi a dispărut jumătatea cealaltă. (...) Vorbeam în fiecare zi, se simţea bine. Tocmai hotărâsem să discutăm despre ce vom face în Spania pe 1 decembrie (...) Ea niciodată nu dădea semne de oboseală", a adăugat Arşinel.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură