Dorin Chirtoacă: Andrei Năstase trebuie susţinut în turul doi al alegerilor pentru Primăria Chişinău

În turul doi al alegerilor pentru Primăria Chişinău, PD va lucra din răsputeri pentru Ion Ceban, la fel cum a lucrat la prezidenţiale pentru Igor Dodon, afirmă Dorin Chirtoacă.
Andrei Năstase, liderul Platformei DA
Andrei Năstase, liderul Platformei DA (facebook.com/andrei năstase)

Fostul primar al Capitalei Dorin Chirtoacă a făcut apel la mobilizare în turul al doilea al alegerilor pentru Primăria Chişinău şi votarea candidatului Partidului Politic Platforma Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, nu a socialistului Ion Ceban.

Într-o postare pe Facebook, Dorin Chirtoacă scrie că Partidul Democrat va lucra din răsputeri pentru Ceban, la fel cum a lucrat la prezidenţiale pentru Dodon.

”De aceasta trebuie mobilizare la vot în turul doi, pe 3 iunie, pentru Andrei Năstase, iar la parlamentare un singur bloc electoral pro-european cu o singură listă şi cu câte un singur candidat pe fiecare circumscripţie”, a conchis fostul primar al Chişinăului, care a declanşat alegerile anticipate în Capitală dându-şi demisia în semn de protest faţă de dosarul său penal, pe care îl consideră motivat politic.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe