Dorin Rotariu - dorit de clubul german Hertha Berlin

După ce Juventus Torino şi-a arătat interesul pentru tânărul fotbalist român, numele mijlocaşului ofensiv a apărut acum şi pe lista de achiziţii a unui alt club prestigios - Hertha Berlin.
Fotbalistul român Dorin Rotariu
Fotbalistul român Dorin Rotariu (FCDinamoOfficial/facebook)

În vârstă de 21 de ani, jucătorul lui Dinamo Bucureşti - Dorin Rotariu - a devenit un fotbalist dorit de mai multe cluburi din Europa. După ce săptămâna trecută a apărut informaţia că gruparea italiană Juventus Torino ar avea intenţia să-l transfere, mijlocaşul din Ştefan cel Mare este acum urmărit de un alt club de renume din Europa.

Hertha Berlin, echipă ce evoluează în Bundesliga, ar dori să-l transfere pe timişorean în cazul unor evoluţii bune în acest sezon. Informaţia a apărut în presă din Germania. Formaţia antrenată Michael Preetz a ocupat locul al zecelea sezonul trecut în prima ligă germană.

Rotariu, care are contract cu echipa din Bucureşti până în 2019, ar ajunge în postura de rezervă în cazul unui transfer.

Cotat la 1,75 milioane de euro pe piaţa transferurilor, fostul jucător al Poli Timişoara numără în prezent 7 goluri marcate în 31 de partide jucate în Liga I.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport