Două ministere în continuare fără miniştri. Surse: Dăncilă sună goarna. Tudorel Toader şi Greblă, convocaţi la Guvern

Înainte de a se vedea cu Liviu Dragnea la Parlament, Viorica Dăncilă va discuta cu Tudorel Toader şi cu Toni Greblă, pentru a identifica soluţii astfel încât să-şi numească miniştrii doriţi la Devoltare şi Transporturi.
Viorica Dancila
Viorica Dancila (Mihut Savu / Epoch Times Romania)

Premierul Dăncilă va avea o discuţie, joi, cu ministrul Justiţiei, Tudorel Toader precum şi cu secretarul general al Guvernului, Toni Greblă, cu privire la remaniere, au declarat surse din PSD. Potrivit surselor, discuţiile vizează deblocarea situaţiei, în vederea înlocuirii miniştrilor Dezvoltării Regionale şi Transporturilor.

”Premierul Viorica Dăncilă caută soluţii juridice, împreună cu ministrul Justiţiei şi cu secretarul general al Guvernului, Tudorel Toader şi Toni Greblă, pentru a debloca înlocuirea miniştrilor Dezvoltării şi Transporturilor, în contextul în care Klaus Iohannis tot amână cele două numiri”, au precizat pentru Mediafax surse politice.

Întrevederea are loc în condiţiile în care Tudorel Toader a anunţat de acum câteva zile că a redactat sesizarea pe care Dăncilă să o depună la CCR dacă şeful statului va refuza să numească noi miniştri la Dezvoltare şi Transporturi, ministere la care Dragnea i-a propus pe Olguţa Vasilescu, respectiv pe Mircea Drăghici.

Potrivit surselor din PSD, tot în cursul zilei de astăzi premierul Dăncilă va veni la Parlament pentru o discuţie cu Liviu Dragnea pe tema sesizării CCR. De altfel, Dragnea anunţa ieri că va vorbi joi atât cu Viorica Dăncilă cât şi cu Tudorel Toader.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne