Dragnea, acuzat că a dat vina pe "străinii care ne vor răul" pentru creşterea preţurilor

România este doar una dintre ţările în care politicienii dau vina pe inamici imaginari pentru propriile politici dezastruoase, a remarcat deputatul Claudiu Năsui.
Liviu Dragnea la Congres
Liviu Dragnea la Congres (Epoch Times)

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, nu poate schimba legile economiei aşa cum vrea să schimbe codurile penale, a atras atenţia, pe pagina sa de socializare, deputatul USR Claudiu Năsui.

"Domnul Dragnea ne spune că preţurile au crescut din cauza străinilor avizi de profit. Bizar cum acei investitori străini au fost numai avizi de profit în România şi numai în 2017 şi până acum când Guvernul PSD a dat drumul masiv la datorie şi tiparniţă. Unii îi spun legi ale economiei, alţii îi spun străinii care ne vor răul", a declarat Claudiu Năsui.

Deputatul a ţinut să ofere o mică lecţie de economie.

"Dacă inunzi economia cu bani nu vei avea creştere economică decât pe hârtie. Cantitatea de bunuri şi servicii rămâne constantă. Ce vei avea în schimb este inflaţie. Iar asta este exact ce se întâmplă în România. Desigur nu suntem prima ţară în care se aplică regulile economiei şi nici ultima în care politicienii dau vina pe inamici imaginari pentru propriile politici dezastruoase. Dar ce să-i faci? Domnul Dragnea nu poate schimba legile economiei aşa cum schimbă codurile penale", a afirmat Claudiu Năsui.