Dragnea: Cei 12 parlamentari PSD care au votat contra Guvernului Cioloş au vrut să facă pe vedetele

Cei câţiva parlamentari PSD care au votat împotriva Guvernului Cioloş, în ciuda deciziei luate la nivelul conducerii partidului, voiau să facă "pe vedeta" la televizor, a declarat, indignat, şeful social-democraţilor Liviu Dragnea.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Eugen Horoiu/Epoch Times)

"La noi - acum pot spune - au fost colegi de-ai noştri care s-au uitat cum s-a votat, pentru că, totuşi, s-a votat cu bile, şi de la noi 12 parlamentari au votat împotriva. Aşa au considerat de cuviinţă.

Sunt colegi care consideră că în astfel de momente nu mai este important partidul care i-a făcut parlamentari, ci, poate, e mai important să facă pe vedeta la televizor şi să spună că eu trebuie să votez împotriva, pentru că aşa cred eu, sunt o personalitate", a declarat duminică Liviu Dragnea, în cadrul unui interviu pentru protv, citat de Mediafax.

Şeful PSD consideră că "ţine de caracter ca tu, membru al unui partid pe care spui că-l respecţi şi datorită căruia ai ajuns parlamentar să poţi ieşi la televizor să-ţi dai cu părerea despre lucruri, să respecţi acea decizie".

Pe de altă parte, Dragnea susţine că nu vor fi sancţiuni împotriva celor 12 parlamentari, cu toată că există deja "consecinţe". "Imaginea lor în partid începe să se deterioreze".

Guvernul Cioloş a fost validat pe 17 noiembrie de Parlamentul cu 389 voturi "pentru", 115 "împotrivă" şi două voturi anulate.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne