Dragnea: "Dacă vrem să-l suspendăm pe Iohannis, îl suspendăm, pur şi simplu. Eu aş vrea!"

Considerat de mulţi români responsabil de înăbuşirea violentă a mitingului Diasporei, Liviu Dragnea a ieşit marţi seara, la Antena 3, unde a lansat un atac virulent la adresa preşedintelui Iohannis şi a anunţat că îşi doreşte suspendarea acestuia.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Epoch Times România)

Invitat la Antena 3 la câteva zile de la "Jandarmeriadă", liderul PSD Liviu Dragnea a susţinut că îşi doreşte suspendarea preşedintelui Iohannis şi a anunţat că va aborda subiectul şi cu Călin Popescu Tăriceanu.

„Dacă vrem să-l suspendăm pe Iohannis, îl suspendăm, pur şi simplu. Eu aş vrea. Să vedem dl. Tăriceanu”, a spus Dragnea, care l-a acuzat în timpul emisiunii pe şeful statului că vrea un nou mandat cu orice preţ şi că încurajează violenţa pentru că, la fel precum PNL şi USR, vrea să-şi instaleze propriul guvern.

Dragnea a mers până la a-l acuza pe Iohannis că doreşte inclusiv eliminarea sa fizică sau trimiterea la puşcărie. Ba chiar a insinuat că preşedintele ţării ar fi de vină că la nunta fiului său s-au anunţat proteste:

Alessandra Stoicescu: "Există eveniment pe Facebook să se adune lumea la biserică sau la Palatul Snagov la nunta băiatului dvs. Veţi anula nunta?"

Dragnea (APĂSAT): "Nu, nu se anulează. Cum să se anuleze nunta COPILULUI MEU, cum să se pună o astfel de problemă? Vedeţi unde duce Iohannis această ţară? Aşa vrea să conducă România din 2019 încolo.

Vedeţi ce discutăm, dacă se pune problema să anulez nunta fiului meu... Nici vorbă!".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne