Dragnea explică de ce a ales să se interneze într-un spital privat: Eu urmez ce zice medicul

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Epoch Times România)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a vorbit luni, în cadrul unei conferinţe de presă la Parlament, motivul pentru care a ales să se interneze recent într-un spital privat şi nu într-unul de stat.

Reporter: De ce nu am avut parte de o comunicare oficială şi de ce nu aţi apelat la un spital de stat ci unul privat?

Dragnea: În legătură cu comunicarea, poate greşesc, dar nici n-am vrut să fac din asta un caz naţional, cu acoperire foarte mare, dar o consider totuşi o chestiune personală. Un alt motiv a fost că nu am vrut să tulbur activitatea spitalului de acolo. În legătură cu spitalul privat... Am citit mai multe comentarii. În primul rând este un capital sută la sută românesc, în al doilea rând aşa am făcut toată viaţa şi recomand tuturor la fel. Eu urmez medicul, un medic pe care îl ştiu de mult, un medic care a reuşit o intervenţie foarte complicată la Irina, pentru care îi mulţumesc şi acum. Acolo mi-a zis să merg, acolo m-am dus şi suntem în contact permanent. Dacă îmi spunea să merg la orice alt spital, mă duceam.

Reporter: Aveaţi posibilitatea de a primi îngrijiri din partea Spitalului Militar, sunteţi al treilea om în stat...

Dragnea: Respect Spitalul Militar, dar şi în Teleorman, deşi puteam să merg la orice spital, aveam doi medici la care mergeam în permanenţă.

Reporter: Care e diagnosticul?

Dragnea: Diagnosticul e unul foarte bun, hernie de disc şi cervicală şi lombară.

Reporter: V-au recomandat operaţia?

Dragnea: Am discutat despre asta şi am convenit să nu facem pasul spre operaţie să încercăm cu fizioterapie, chinetoterapie, înot, repaos cât mai mult, CEx-uri mai puţine.

Reporter: Ştim că din cauza problemelor nu aţi fost la Înalta Curte la audierile în dosarul angajărilor fictive...

Dragnea: Trebuiau să trimită mascaţii să mă ia de acolo. Am citit şi asta de la unul la capul căruia am stat în Istanbul. Da, Victor Ponta.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne