Dragnea îl critică pe ministrul de Finanţe: După două luni deja vorbeşte de tăieri

Liderul PSD Liviu Dragnea nu s-a arătat deloc încântat de ministrul de Finanţe care, nu demult, a anunţat că se gândeşte să taie din cheltuieli dacă va fi depăşit deficitul de 3%.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Florin Chirila/Epoch Times)

Ministrul Finanţelor, Viorel Ştefan, nu are motive să se îngrijoreze că va fi depăşit deficitul de 3% dacă programul de guvernare este urmărit şi implementat punct cu punct, a remarcat, duminică seară, preşedintele PSD Liviu Dragnea.

Întrebat cum comentează declaraţia ministrului Finanţelor potrivit căreia dacă va exista riscul să se depăşească deficitul de 3%, se gândeşte să taie din cheltuieli, Dragnea a replicat: "Da, o declaraţie foarte inspirată a domnului ministru. După două luni deja vorbeşte de tăieri".

"Sigur, nu am apucat să vorbesc cu dumnealui, cred că premierul trebuie să vorbească cu dumnealui, nu preşedintele Camerei. Dacă o să avem vreo şedinţă la partid, o să-mi permit să-l întreb şi eu, şi alţi colegi. Nu are motive să se îngrijoreze. Dacă programul de guvernare este urmărit punct cu punct şi implementat punct cu punct, nu are motive să se îngrijoreze, după părerea mea. Dar să vorbeşti în luna martie de tăieri de cheltuieli, mi se pare puţin cam grăbit. E părerea mea", a declarat Dragnea, citat de Agerpres.

Fondul Monetar Internaţional şi Comisia Europeană deja au avertizat că implementarea programului de guvernare PSD va duce la depăşirea deficitului bugetar de 3% asumat de România.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne