Dragnea: În ciuda atacurilor, sunt absolut convins că Guvernul Grindeanu va rezista

Guvernul Grindeanu nu s-a dus acolo să facă ilegalităţi, nu s-a dus acolo să fure, ci să pună în practică un program de guvernare, pretinde liderul PSD Liviu Dragnea.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Eugen Horoiu/Epoch Times)

În ciuda protestelor din stradă, Guvernul Grindeanu va rezista "poate chiar tot mandatul" pentru că majoritatea parlamentară nu poate fi ruptă, a declarat miercuri seară, la Antena 3, preşedintele PSD Liviu Dragnea.

"Cred cu tărie că acest guvern va rămâne pentru că majoritatea parlamentară nu poate fi ruptă. (...) Eu sunt absolut convins că acest guvern va rezista (...) poate chiar tot mandatul. Numai Dumnezeu ştie ce se întâmplă, dar din punct de vedere politic nu pot să fie probleme", a declarat liderul PSD, citat de Agerpres.

Dragnea a mai ţinut să precizeze că susţinerea PSD pentru el ca preşedinte, pentru Guvern şi pentru premierul Sorin Grindeanu este "uriaşă".

"Din punct de vedere al atacurilor, chiar de la preşedinte, chiar de la alte instituţii, acest guvern va rezista. Este un guvern care nu s-a dus acolo să facă ilegalităţi, nu s-a dus acolo să fure. Dimpotrivă, vrea să pună în practică un program de guvernare", a adăugat Dragnea.