Dragnea la "Românii au talent", via Florin Cîţu

Florin Cîţu(PNL),
Florin Cîţu(PNL), (Florin Chirila/Epoch Times)

Senatorul PNL Florin Cîţu, fost economist şef al ING Bank, a aflat "cu surprindere" despre aşa-zisa "capitalizare" a Poştei Române plănuită de liderul PSD Liviu Dragnea.

''Talent! Încă un exemplu din viziunea economică a proprietarului de hamsteri din Teleorman. Am aflat cu surprindere, chiar şi Tudose, despre "capitalizarea" Poştei Române. Este orice numai capitalizare nu e. Dragnea îi spune lui Tudose să bage nişte bani în Poşta Română, ca după aceea banii să fie imediat transferaţi într-un cont la ANAF pentru plata datoriilor. Astfel datoria Poştei Române este plătită. Exact ca la "Românii au talent".

Nu mai contează că raportul Curţii de Conturi a constatat o gaură imensă datorată managementului de pe vremea celebrului Petrescu. Cum care Petrescu? Mama şi tata "lu" Start-up Nation, promovat de la Poştă direct Ministru.

Să recapitulăm. Se ia o companie de stat. Se scot banii pentru interese de tot felul. Managerul este promovat. Vine statul, acoperă gaura din banii noştri. Aşa arată un plan de afaceri de succes în viziunea PSD. Ce ne facem dacă Dragnea generalizează modelul la toate companiile de stat?", a scris Florin Cîţu pe pagina sa de socializare.