Dragnea: Laboratoarele de la Cotroceni pregătesc ceva foarte grav. Vor să dea jos Guvernul prin violenţă

Liderul PSD Liviu Dragnea s-a declarat "absolut convins" că în "laboratoarele de la Cotroceni", "centrul de comandă" al "statului paralel", se pregăteşte "ceva foarte grav" împotriva coaliţiei PSD-ALDE şi a Guvernului Dăncilă.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Florin Chirila/Epoch Times)

Preşedintele Klaus Iohannis este în stare de orice pentru a da jos Guvernul Dăncilă, inclusiv să apeleze la violenţă, a acuzat joi seară, la România TV, preşedintele PSD Liviu Dragnea.

"Normalitatea pentru Iohannis este anormalitatea pentru toţi oamenii de bună credinţă. Normalitatea pentru Iohannis este să dea acest guvern jos, să rupă această majoritate parlamentară, prin violenţă. Eu sunt absolut convins că în laboratoarele de la Cotroceni, unde se concep toate aceste proteste, absolut toate protestele, şi toate acţiunile, plecând de la plângerea penală de înaltă trădare până la inclusiv dosare făcute liderilor politici, acel centru de comandă, acel laborator care dă ordine la statul paralel sigur pregăteşte ceva foarte grav", a declarat Dragnea, citat de Agerpres.

În opinia liderului PSD, cei din "statul paralel" nu vor ca românii să o ducă bine ca urmare a măsurilor luate de PSD, pentru că astfel nu mai are cum să mai câştige alegerile

"Sigur pregăteşte ceva foarte grav, pentru a da acest guvern jos, pentru că ei au înţeles un lucru, în toată răutatea lor şi în tot veninul lor, au înţeles un lucru, în frunte cu Iohannis. Legile justiţiei intrate în vigoare, noile Coduri Penale intrate în vigoare, Legea pensiilor intrată în vigoare, rezultatele economice care încep să facă pe orice mincinos să tacă, pentru că nu mai poţi minţi în faţa evidenţei, parteneriatul public-privat, cele 21 de proiecte care vor fi lansate în septembrie şi în octombrie, vorbim de autostrăzi şi de investiţii foarte mari, unde vor începe efectiv lucrările, probabil că în 2019, cel mai devreme, l-au făcut conştient că în 2019, la alegerile prezidenţiale, nu mai poate câştiga, pentru că el a zis: 'România lucrului bine făcut'. Spuneţi-mi un singur lucru bine făcut de Iohannis în patru ani de zile, unul singur. În afară de toate celelalte lucruri rele care sunt împotriva românilor, împotriva guvernului, împotriva stabilităţii. Orice, pentru a nu mai fi acest guvern. Şi atunci au spus: singura noastră şansă, indiferent, chiar dacă dăm foc la ţară, chiar dacă destabilizăm România, să nu mai fie acest guvern. De ce? Pentru că dacă lucrurile rămân aşa, nu are cum să mai câştige alegerile", a declarat Dragnea.

Preşedintele PSD a subliniat că, în acest context, nu are cum să mai câştige alegerile tot statul paralel, va fi "ultima lovitură" pentru această structuă obscură.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne