Dragnea: M-am cam săturat să se vorbească de penali, penali, penali arătând la PSD-ALDE

„M-am săturat şi m-am plictisit de plângerile penale făcute de cei de la PNL şi de cei de la USR”, şi-a exprimat indignarea liderul PSD Liviu Dragnea.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Nemulţumit că în spaţiul public de discută de "penalii" din PSD şi ALDE, liderul social-democraţilor Liviu Dragnea ameninţă că o să înceapă în curând să vorbească despre „adevăraţii penali din România”.

„Eu cred că săptămâna viitoare o să încep şi eu să vorbesc - de la mijlocul săptămânii viitoare încolo - despre adevăraţii penali din România, pentru că eu m-am cam săturat să se vorbească de penali, penali, penali arătând la PSD şi la ALDE. N-am crezut că o să fac lucrurile astea până acum, dar, după ce intrăm în procedurile parlamentare pentru buget, o să începem să lămurim aceste lucruri.

M-am săturat şi m-am plictisit de plângerile penale făcute de cei de la PNL şi de cei de la USR. Nu l-am văzut pe dl. Lazăr (procurorul general- n.r.) să-mi răspundă la întrebarea pusă la o emisiune - dacă a primit o plângere de la AEP privind finanţarea ilegală a USR”, a declarat Dragnea, citat de Agerpres.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne