Dragnea: Miniştrii au depăşit stadiul implementării programului de guvernare!

Întors din vacanţă, liderul PSD se declară mulţumit de cum au lucrat miniştrii care, spune el, au început să depăşească implementarea programului de guvernare.
Liviu Dragnea(Presedinte PSD),
Liviu Dragnea(Presedinte PSD), (Florin Chirila/Epoch Times)

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, după discuţia de cinci ore avută cu premierul Mihai Tudose şi vicepremierii Marcel Ciolacu şi Sevil Shhaideh la Guvern, că este foarte mulţumit de faptul că în cele două săptămâni de când nu i-a văzut, miniştrii "au depăşit stadiul implementării programului de guvernare".

Dragnea a mai precizat la finele întrevederii ce a avut loc pe fundalul demiterii directorului Tarom, că printre temele de discuţie s-au numărat priorităţile legislative ale Guvernului, nivelul încasărilor la buget şi creşterea economică, relatează hotnews.

"Au fost două săptămâni în care nu ne-am mai văzut. Am discutat despre priorităţile legislative ale Guvernului pentru această toamnă, despre CExN pe care îl vom organiza zilele următoare, despre stadiul în care se află implementarea programului de guvernare - trebuie să recunosc, pentru mine e o veste foarte bună, au început să-l şi depăşească, ceea ce îmi dă de gândit, nivelul încasărilor şi creşterea economică", a afirmat Liviu Dragnea, citat de News.ro.

Dragnea a mai susţinut că s-a stabilit şi un grafic "şi o oarecare ritmicitate" pentru adoptarea proiectelor de lege iniţiate de Guvern, căci sunt multe proiecte şi acestea trebuie să fie adoptate "într-un ritm firesc."

"Totodată, am discutat şi despre proiectul de buget", a adăugat Dragnea, precizând că (mult controversatul) proiect al Fondului Suveran de Dezvoltare şi Investiţii a intrat în circuitul de avizare, acesta urmând să ajungă în Parlament la începutul sesiunii.

Reamintim că potrivit senatorului PNL Florin Cîţu, FSDI este parte a unui jaf apocaliptic pus la cale de PSD, jaf a cărui încununare a fost OUG 13. Mai multe informaţii, aici