Dragnea neagă existenţa unor fracturi în PSD şi "îi arată pisica" lui Chirică: Partidul se va exprima în curând!

Criticat la scenă deschisă de Chirica - asta în timp ce Grindeanu ar fi adoptat, potrivit presei, de capul său OUG 14 - Liviu Dragnea neagă existenţa vreunei fracturi în partidul pe care îl conduce cu "mână de fier", ca să-l cităm pe primarul Iaşului.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Florin Chirila/Epoch Times)

Ieşit marţi de la Înalta Curte, unde este judecat pentru instigare la abuz în serviciu, liderul PSD, Liviu Dragnea, a negat - răspunzând la întrebările presei - că în partidul pe care îl conduce ar fi vreo fractură. Declaraţia vine în contextul în care presa a vorbit în ultima vreme despre o posibilă ruptură între Dragnea şi premier, iar primarul Iaşului, Mihai Chirica, l-a criticat deschis pe liderul PSD.

"Nu e nici o fractură în PSD, nici măcar un picior scrântit. PSD a avut tot timpul în istoria lui Chirici", a declarat marţi Liviu Dragnea, întrebat de ziarişti despre existenţa unor posibile fracturi în partid.

"PSD se va exprima în curînd despre aceste voci. De fapt, e o singură voce, dl Chirică. El l-a susţinut pe Klaus Iohannis când a refuzat-o pe Sevil Shhaideh ca premier. Dar le discutăm în partid", a mai spus Dragnea la ieşirea de la Înalta Curte, unde a avut loc un termen în procesul său.

În cea ce priveşte relaţia cu Grindeanu, relaţie despre care presa a scris că s-ar fi răcit după ce premierul a abrogat de capul lui OUG 13, Dragnea a declarat că "E aceeaşi relaţie pe care am avut-o în zilele dinaintea desemnării ca premier".

La finalul discuţiei, Dragnea a declarat zâmbind: "Ca să citez un clasic în viaţă: altă întrebare? O să ajungem toţi să folosim formula asta", arată sursa citată

Reamintim că în ultima vreme primarul Iaşului, Mihai Chirică, a criticat deschis politica "pumnului de fier" dusă de Dragnea, acuzându-l pe acesta că pune în pericol PSD. Potrivit primarului, partidul ar fi pierdut peste 20% în sondaje de când cu OUG13.

În ceea ce priveşte relaţia Dragnea - Grindeanu, se pare ca premierul ar fi abrogat OUG 13 în pofida împotrivirii lui Dragnea şi Tăriceanu. Urmarea? Duminică seara, premierul a fost "eviscerat" la România TV.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne