Dragnea: Nu există vreun membru în conducerea PSD care să nu aibă dosar "făcut"

Acuzat de abuz în serviciu, constituire de grup infracţional organizat (etc.) într-un nou dosar, Liviu Dragnea şi-a reluat discursurile despre sistemul care îl vrea "executat" şi care le face dosare tuturor liderilor PSD.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Mihut Savu / Epoch Times Romania)

Pus sub acuzare, luni, într-un al treilea dosar, liderul PSD Liviu Dragnea a susţinut că se doreşte execuţia sa, ca să se înmoaie partidul. De asemenea, Dragnea a mai opinat că nu există vreun membru din conducerea PSD care să nu aibă un dosar "făcut", acest lucru fiind, în viziunea sa, în beneficiul politic al preşedintelui Iohannis şi al Sistemului.

"Eu nu cred că există vreun membru din conducerea PSD-ului care să nu aibă un dosar făcut. Nu mai cred asta. Nu cred că există. Este îngrozitor, nu, e năucitor. De asemenea, cred că şi nu vreau să sper să nu fie aşa, lideri locali... Aţi văzut cazul Măricel Popa (n.r. — preşedintele CJ Iaşi)? Eu aşa ceva..., iertaţi-mă, la mine am înţeles, trebuie să fiu executat, să se înmoaie partidul şi să fiu acolo pus în colţ", a afirmat Dragnea, preluat de Agerpres, la România TV.

Liderul PSD a mai susţinut că sunt vizaţi şi miniştrii PSD: "E obligatoriu! (n.r. — să aibă dosar). Eu nu cred că e vreun ministru care să n-aibă undeva ceva care să poată fi transformat în dosar imediat. Nu există aşa ceva!"

Întrebat în beneficiul cui ar fi aceste dosare, Dragnea a răspuns că "în beneficiul lui Iohannis şi al sistemului".

Dragnea a susţinut că, în ceea ce priveşte situaţia sa, "Iohannis este beneficiarul politic".

''Nici nu e nevoie să comande. Eu vă spun cum funcţionează acest sistem şi dacă dumnealui nu înţelege că aşa cum sistemul a sărit pe Traian Băsescu, la un moment dat va sări şi pe dumnealui, este problema dumnealui. Nici nu este nevoie să comande", a afirmat Dragnea.

Reamintim că liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost pus luni sub urmărire penală de procurorii anticorupţie într-un nou dosar, al treilea la număr până acum, pentru presupuse infracţiuni comise pe vremea când era preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman.

Constituirea unui grup infracţional organizat, două infracţiuni de abuz în serviciu cu obţinere de foloase pentru sine sau pentru altul şi două infracţiuni de folosire sau prezentare cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri europene - acestea sunt capetele de acuzare puse pe masă de procurorii DNA împotriva liderului PSD.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne