Dragnea: Pot să plec şi din ţară dacă sunt cuiul lui Pepelea

În timp ce premierul Mihai Tudose se plânge că relaţia sa cu Liviu Dragnea nu este în "cel mai fericit moment", liderul PSD susţine că, din punctul său de vedere, lucrurile sunt la fel ca la început.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Florin Chirila/Epoch Times)

În ciuda scandalului declanşat de premierul Mihai Tudose, preşedintele PSD Liviu Dragnea susţine că nu se pune problema unei crize în cadrul partidului.

"Din partea mea (relaţia cu Mihai Tudose - n.r.) e la fel ca la început, ca atunci când l-am propus, de susţinere", a declarat marţi, la sediul partidului, Liviu Dragnea, care pretinde că este "destul de relaxat".

Întrebat dacă există o criză în partid, liderul PSD a negat: "Nu. Din câte ştiu eu, nu. Am vorbit cu aproape cu toţi colegii".

"La partid se fac discuţii politice, nu discuţii bărbăteşti. Eu am convocat Comitetul Executiv Naţional al PSD pentru joi la ora 17.00. Am vorbit şi cu domnul Tăriceanu, joi la 16:00 o să facem o coaliţie. Şi fiind vorba de intenţii de remaniere, astea sunt structurile statutare unde se discută, în partid. (...) Eu vreau să punem în practică programul de guvernare şi să continuăm cu acest Guvern, cu actualul premier. O decizie poate fi luată doar în CEx, un for statutar, azi nu luăm nicio decizie, e doar o discuţie", a precizat Dragnea.

Întrebat ce se va întâmpla dacă se ajunge la un scenariu de genul pleacă Tudose sau pleacă el, şeful PSD a precizat: "Pot să plec şi din ţară dacă sunt cuiul lui Pepelea".