Dragnea se autodepăşeşte: "După producţiile record la grâu, şi la floarea-soarelui avem veşti foarte bune!

O postare ce aminteşte de vremurile când Ceauşescu le povestea românilor despre recolte bogate la hectar, asta în timp ce pâinea se dădea pe cartelă şi în alimentare şuiera vântul, i-a adus liderului PSD o mulţime de comentarii acide.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Florin Chirilă/Epoch Times)

În timp ce reţelele sociale au vuit pe tema taxei de solidaritate anunţate de PSD şi pe cea a amânării eliminării impozitului pe salariile de până în 2000 de lei, liderul PSD, Liviu Dragnea, dă, triumfalist, veşti bune despre culturile de floarea-soarelui.

"Dincolo de toate conflictele politice, măsurile adoptate de Guvernarea PSD îşi arată rezultatele! După producţiile record la grâu din această toamnă, iată că şi la floarea-soarelui avem veşti foarte bune! Mai mult, aşa cum ne-am angajat în #Programul de guvernare, la data de 16 octombrie am început plata subvenţiilor pentru fermieri", scrie Dragnea pe contul său de socializare.

Mai merită menţionat că anunţul lui Dragnea a fost postat la scurt timp după ce mii de sindicalişti SANITAS au protestat în faţa guvernului, indignaţi că promisiunile de fuliminante măriri salariale ale PSD-ALDE se dovedesc a fi false.

Redăm câteva dintre comentariile stârnite, aşadar, de postarea lui Dragnea

"Excelente rezultate, trăiască Partidul! Eu zic să le daţi rezidenţilor câte o pungă de seminţe de floarea soarelui în loc de bonuri de masă dacă tot avem o producţie aşa mare. Asta sigur îi va ţine în ţară. Felicitări şi pentru cei care au făcut graficele, se vede că stiu cum să asocieze culorile cu fundalul", scrie o persoană.

"Omule , o crescut producţia în toată Europa din cauza vremii, lasă-ne cu poveştile. Fă-ţi un depozit pe insula mare a Brăilei şi pune acolo producţia istorică. Apoi colmatează un braţ al Dunării şi dă tot la TelDrum, să ai la bătrâneţi", adaugă altcineva.

"Floarea a făcut-o Dumnezeu şi oamenii harnici din ţara asta! Nu aţi făcut-o voi prin programul aţi ridicol. Pensii aţi promis. Salarii aţi promis. Reduceri de taxe aţi promis. Bani pt sănătate aţi promis. Prosperitate aţi promis, NU datorii. Nu scumpiri. Nu pensii pt voi. Nu legi pt voi", îşi exprimă indignarea altă persoană.

"Au început să cadă frunzele... mulţumim partidului!", e un alt comentariu.

"Dragnea reales la al IV-lea congres", îl ironizează altcineva pe liderul PSD.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne