Dragnea şi Ponta, ironizaţi crunt pe Facebook: "Cum era cu Julien care nu e român? Mare e ipocrizia!"

Campania electorala bazată pe înfierarea opoziţiei pe motiv că o parte din liderii ei nu au nume româneşti se întoarce acum împotriva liderilor PSD, taxaţi că au propus pentru postul de premier o persoană de altă etnie.
Victor Ponta
Victor Ponta (Florin Chirilă / Epoch Times România)

Nominalizarea lui Sevil Shhaideh pentru postul de premier, după o campanie în care au mers pe ideea de românism verde şi pe ironizarea opoziţiei pe motiv că-i populată de personaje pe care le cheamă Julien, Cosette şi Clotilde, le aduce liderilor PSD ironii suculente pe Facebook din partea cetăţenilor.

Pe Victor Ponta, de exemplu, cel ce candida la preşedinţie "mândru că e român", oamenii îl taxează acid după ce acesta şi-a postat pe pagină un text de apreciere la adresa lui Shhaideh, pe care o laudă ca pe un bun profesionist şi om echilibrat.

"Lasă asta. De Ghiţă, ştii ceva??" întreabă o persoană, făcând trimitere la dispariţia lui Sebastian Ghiţă, a cărui apropiere de Ponta este de notorietate.

"Da parcă în campanie psd urla cu jos iohannis şi Ccioloş că nu- s români, că nu s ortodocşi...gata, am devenit dintr o dată toleranţi? cu tot respectul, că nu am nimic cu musulmanii, dar dacă aia e româncă, eu sunt mircea cel bătrân.. ", scrie Mihaela Andreea.

"Facem moscheea?
Acum, când s- a luat ţara înapoi, acum e momentul. Moschei în toată ţara. Pictam pe ele capu lui Vlad Ţepeş...", postează o altă persoană.

Comentarii pe pagina lui Dragnea

"Deci după ce l-au alergat pe Johannis cu Biblia ortodoxă prin curte şi l-au gonit pe Cioloş că nu are nume de tarabostes, ortodocşii PSD se aleg cu un PM musulman, susţinut de UDMR, ales după o strategie concepută de israelieni. Urmează corul: "Noi suntem români..."

Pe Dragnea îl doare în bascheţi, că în 6 luni îşi schimbă funcţia în Sultanul Dragnea I oricum, după ce divanul schimbă legea.
Pe de altă parte e conspiraţie fraţilor, garantat a la Vanghelie. Păi în aceeaşi zi când în nemăsurata lor inteligenţă, PSD-eii aleg un PM musulman, dispare porcul (Sebi Ghiţă)! Deci, urmează interzicerea porcilor în România. Din păcate, nu aia bipezi.", râde, de Dragnea, o persoană.

"Vreau sa îl aud pe ăia care ziceau că Cioloş vinde România lui soros!!!! Dragnea o dă sirienilor sau turcilor???!!!!", scrie un cetăţean pe pagina liderului PSD.

"Domnul Dragnea este un om de cuvânt. Va mări pensiile aşa cum a promis. Numai că nu o să fie RON ci lire. Turceşti.", îl ironizează altă persoană pe Dragnea

"Cum era cu Julien care nu e român?:)))).....a venit Sevil care e româncă absolută.....mare e ipocrizia mister Dragnea dar nu e problema că votanţii PSD sunt obişnuiţi să ia ţeapă;))))...multe "succesuri", comentează o altă persoană.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne