Dragnea vede o imensă "maşinărie de dezinformare": Şi eu aş fi ieşit în stradă revoltat dacă mă uitam doar la televizor

"Şi eu aş fi protestat dacă mă uitam doar la televizor în ultimele zile. O asemenea maşinărie de dezinformare eu am mai văzut la Revoluţie şi după Revoluţie", pretinde preşedintele PSD Liviu Dragnea.
Liviu Dragnea(PSD)
Liviu Dragnea(PSD) (Florin Chirila\Epoch Times)

Sutele de mii de români care au ieşit în stradă să protesteze împotriva "ordonanţelor-elefant" sunt manipulaţi de o teribilă "maşinărie de dezinformare". Cel puţin aşa susţine liderul suprem al PSD, Liviu Dragnea, care pretinde că până şi el ar fi ieşit în stradă dacă s-ar fi uitat doar la televizor în ultimele zile.

"Aş vrea să vă spun şi câteva lucruri despre această campanie de minciună şi dezinformare practicată în ultimele zile. Am auzit-o aseară pe Olguţa Vasilescu spunând un lucru care este total adevărat. Şi eu dacă aş fi stat numai la televizor în ultimele zile, fără să mă uit pe motivarea şi decizia Curţii Constituţionale, fără să mă uit pe ceea ce a adoptat Guvernul aş fi ieşit în stradă revoltat.

O asemenea maşinărie de dezinformare eu am mai văzut la Revoluţie şi după Revoluţie. Şi au mai fost situaţii în care în România a fost folosit acest sistem profesionist de dezinformare. Aceeaşi maşinărie de dezinformare eu am mai văzut-o la Revoluţie", a declarat Dragnea, citat de Mediafax.

Liderul PSD le recomandă protestatarilor să se informeze mai bine.

"Nu am nimic, nu o să am niciodată nimic - şi eu am ieşit în stradă când eram mai mic - împotriva celor care protestează, care îşi exprimă opiniile. Dorinţa mea e să fim informaţi. Această maşinărie de manipulare şi de dezinformare, care nici măcar nu ştiu dacă îşi are toate originile la noi în ţară, nu ne poate duce la lucruri bune", a spus Dragnea.

În acelaşi timp, şeful PSD a criticat violenţele din seara precedentă, când un grup de ultraşi au recurs la violenţă şi, în urma luptei de stradă cu jandarmi, au spart protestele din Piaţa Victoriei.

"E dreptul românilor să protesteze, respect opinia lor. E important ca oamenii să se exprime fără violenţă. Nu cred că situaţia petrecută azi-noapte în Piaţa Victoriei este ceea ce şi-au dorit. Cererea mea este ca aceşti oameni de bună-credinţă să se delimiteze de aceste grupuri care au vrut să confişte acest protest. Nu ştiu în mintea bolnavă a cui s-a născut acest plan pentru ca azi-noapte să se ajungă la violenţe. Sper ca ministrul de Interne şi Parchetul să reuşească să afle cine a organizat şi plătit acţiunile de aseară", a precizat Dragnea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne