Dublă tragedie în Capitală. O femeie şi-ar fi aruncat copilul de la etajul 8, după care s-ar fi sinucis

.
. (BOGDAN FLORESCU / The Epoch Times)

UPDATE: Potrivit Mediafax, femeia care s-ar fi aruncat în gol se numea Eugenia Constantin, avea 35 de ani şi era avocat în Baroul Bucureşti.

Conform anchetatorilor, femeia suferea de depresie, ca urmare a unor certuri cu mama sa, care refuza să-l accepte pe tatăl copilului.

În haina femeii, care, dealtfel, lua tratament pentru depresie, anchetatorii au găsit un bilet de adio, în care aceasta a scris că îi pare rău şi îşi cere iertare.

***

O femeie de 35 de ani şi-ar fi aruncat copilul de 4 ani de la etajul opt al unui bloc din Crângaşi, după care s-a aruncat şi ea în gol, relatează B1 TV.

Potrivit evz.ro, la tragicul eveniment au asistat doi martori care treceau întâmplător prin zonă şi au auzit două bufnituri la baza blocului.

Trupurile femeii şi copilului său au fost preluate de Institutul de Medicină Legală iar anchetatorii au deschis un dosar pentru a stabili cauzele tragediei şi pentru a vedea dacă femeia s-a sinucis sau a căzut accidental. Conform anumitor surse, anterior tragediei femeia era în stare de depresie.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne