Dumitru Alaiba: Prima Doamnă a R. Moldova face caritate pe banii furaţi de Igor Dodon

Fundaţia de binefacere „Din Suflet”, sub patronajul Primei Doamne a R. Moldova – Galina Dodon, a lansat o acţiune socială naţională cu prilejul începutului noului an şcolar. Iniţiativa nu a trecut fără critici.
Galina Dodon, Prima Doamnă a R. Moldova
Galina Dodon, Prima Doamnă a R. Moldova (facebook.com)

Preşedinţia Republicii Moldova anunţă că datorită sprijinului Fundaţiei de binefacere “Din Suflet" patruzeci de copii din familii numeroase, social-vulnerabile şi din familii monoparentale din diverse localităţi ale ţării au obţinut miercuri şansa de a petrece 7 zile din vacanţă la tabăra de odihnă „Zâmbetul” din Vadul lui Vodă.

”Prima Doamnă a Republicii Moldova, preşedintele Fundaţiei de Binefacere “Din Suflet”, Galina Dodon, le-a urat odihnă plăcută copiilor în speranţa că aceştia vor trăi experienţe frumoase de comunicare, se vor implica în activităţi ce le vor trezi dorinţa de cunoaştere, de explorare, dar şi spiritul de echipă”, se arată într-un comunicat al instituţiei prezidenţiale.

La sfârşitul sejurului în tabără, copiii, împreună cu familiile lor, vor fi aşteptaţi de către Prima Doamnă să efectueze o vizită la reşedinţa de stat de la Condriţa unde urmează să le fie oferite ghiozdane cu rechizite necesare pentru începutul anului şcolar.

Rita Manole, membră a Consiliului fundaţiei de binefacere, a precizat că sub patronajul Galinei Dodon, s-ar fi procurat şi case pentru copiii şi familiile care trăiau în condiţii dezastruoase.

În context, activistul civic şi expertul Centrului de Politici şi Reforme, Dumitru Alaiba, comentează pe pagina sa de Facebook că ”prima doamnă”, ar face caritate pe bani furaţi de soţul său Igor Dodon. ”Ceea ce face Galina Dodon e complicitate la corupţie, nu caritate.”

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe