Elena Udrea a revenit în Parlament, odată cu votarea Codului Fiscal

Elena Udrea
Elena Udrea (Epoch Times România)

Elena Udrea s-a întors joi în Parlament, prima oară după după arestarea preventivă, pentru a vota Codul Fiscal, relatează stiripesurse.ro.

"Varianta iniţială era o variantă mai bună. Nu am înţeles de ce domnul Iohannis a trimis Codul înapoi la reexaminare, mai ales că nu a precizat ce anume de acolo i se părea că nu este bine. Era mai bine dacă de la 1 ianuarie 2016 am fi avut scoasă taxa pe stâlp, acciza suplimentară la combustibil şi redus impozitul pe profit de la 16 la 5%, dar negocierile şi consensul au dus la un Cod Fiscal care nu ajută prea mult, dar e mai bine ca înainte", a declarat fosta şefă a PMP.

Udrea a vorbit şi despre planurile sale de viitor susţinând că "voi încerca să fiu un parlamentar foarte activ pentru că rămân foarte multe lucruri nerezolvate de la o legislatură la alta şi foarte multe lucruri care nu ajung de la societatea civilă la Parlament."

"Am libertatea să susţin orice proiect consider eu că este bun pentru cei ce m-au votat", a mai declarat Udrea.

Reamintim că fosta şefă PMP a fost pusă sub urmărire penală în două dosare - Microsoft şi Gala Bute -, în cel de al doilea dosar fiind trimisă în judecată.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne