Elena Udrea promite să dezvăluie luptele subterane ale puterii şi miza reală

Elena Udrea, PMP
Elena Udrea, PMP (Epoch Times România)

Plasată sub control judiciar şi acuzată de spălare de bani şi fals în declaraţii de avere în dosarul Microsoft, Elena Udrea îşi susţine nevinovăţia şi ameninţă, pe contul său de Facebook, că va dezvălui care sunt motivele reale ale vânătorii a cărei ţintă susţine că a devenit, ce luptă se duce în subteranele puterii şi care este miza reală.

Elena Udrea le-a transmis un mesaj susţinătorilor ei în care le-a mulţumit pentru încredere şi i-a asigurat că acuzaţiile formulate împotriva sa , ca şi cele din ultimele luni, sunt nejustificate.

"Sunt acuzată că aş fi omis cu intenţie să declar în 2010 suma de 584.000 de lei (aproximativ 135.000 de euro) cu care fostul soţ şi-a împrumutat propria firmă. Şi că aceşti bani sunt presupuşi a fi obţinuţi din Microsoft. Şi că, în general, eu trebuia să ştiu sau să prezum că parte din banii pe care îi utiliza în afaceri Dorin Cocoş proveneau din presupuse acţiuni ilegale. Nu contest dreptul procurorilor de a presupune că ştiam tot ce făcea fostul soţ.

Dar cred că sunteţi de acord cu mine că este frecventă situaţia în care soţul nu spune acasă soţiei nici tot ce face, nici toţi banii pe care îi câştigă sau cum îi câştigă. Declar ferm încă o dată că nu ştiam de împrumutul respectiv, pentru că nu mi-a spus. Şi, sincer, cred că nu şi-a dat seama că trebuie să îmi spună. Dacă mi-a spus despre împrumutul de la Pescariu, de ce sa îl ascundă pe acesta, mai ales că era trecut în actele contabile ale firmei? (adică la vedere)", a adăugat Elena Udrea.

Fostul preşedinte PMP, despre care presa scrie că s-a autosuspendat ieri seară din funcţie, a explicat că, în ceea ce priveşte obligaţia sa de a prezuma că fostul său soţ, Dorin Cocoş, făcea afaceri cu bani bănuiţi acum ca fiind ilegal obţinuţi, "este evident că nu i se poate cere unei neveste să îşi verifice bărbatul ce fel de afaceri face."

"Eu nu mi-am verificat fostul soţ nici dacă avea relaţii extraconjugale, pentru că o căsătorie înseamnă şi încredere. Dar cred că cel mai uşor de aflat dacă eu ştiam sau nu este să fie întrebat Dorin Cocoş dacă mi-a spus. Aşa cum v-am promis aici, pe Facebook, voi spune adevărul despre tot ce se întâmplă - care sunt motivele reale ale vânătorii a cărei ţintă am devenit" a mai precizat Elena Udrea.

Fostul ministru al Turismului promite să facă aceste dezvăluiri în cadrul unui interviu pe care îl va acorda vineri, însă nu spune deocamdată unde, argumentând că ştie că sunt destui cei care ar vrea să o împiedice să spun unele lucruri şi "ar fi păcat să nu aflaţi ce se întâmplă astăzi cu adevărat în România, ce luptă se duce în subteranele puterii şi care este miza reală."

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne