Elena Udrea s-a ales cu poprire pe salariul de deputat

Elena Udrea
Elena Udrea (Epoch Times România)

O treime din salariul încasat de Elena Udrea de la Camera Deputaţilor va ajunge la Monica Tatoiu, căreia fostul ministru al Dezvoltării îi datorează cheltuieli de judecată.

Udrea a pierdut un proces cu aceasta din urmă şi s-a ales cu poprire pe leafa de 7000 de lei brut.

Potrivit PRO TV, Udrea a dat-o în judecată pe Tatoiu în anul 2010, deranjată de o serie de remarci ale acesteia precum: "Doamna Udrea, de când a fost numită, nu face altceva decât să calce în străchini", "Doamna Udrea este un pericol", "are comportamentul unui copil răzgâiat", "această doamnă arogantă", sau "aşa se întâmplă când găinarii au acces la bani mulţi".

Elena Udrea a pretins daune morale de 100.000 de lei însă a pierdut procesul, trezindu-se datoarea la Monica Tatoiu, căreia trebuie să-i ramburseze 31.000 de lei cheltuieli de judecată.

Deşi Udrea afirma că îşi va plăti de bună voie datoria, se pare că nu a făcut-o, iar executorul judecătoresc s-a văzut nevoit să-i pună poprire pe salariu, căci proprietăţile şi conturile deputatei, trimisă în judecată în dosarul Gala Bute, sunt deja sechestrate de procurorii DNA.