Elena Udrea s-a prezentat la Poliţie pentru stabilirea programului de supraveghere

Elena Udrea, adusă cu mandat la DNA, 29 ianuarie 2015
Elena Udrea, adusă cu mandat la DNA, 29 ianuarie 2015 (Epoch Times România)

Fostul candidat la preşedinţie, Elena Udrea, a ajuns vineri dimineaţă la Secţia 2 de Poliţie Bucureşti, unde s-a stabilit programul de supraveghere pe perioada în care aceasta se află sub control judiciar, relatează postul B1 TV.

La ieşirea din sediul Poliţiei, Udrea a declarat că trebuie să se prezinte la Secţia 2 în fiecare zi de marţi şi vineri, la ora 11.00.

Totodată, fostul lider PMP este obligată să se prezinte la Secţia 2 Poliţie Bucureşti ori de câte ori va fi chemată, să informeze de îndată DNA şi Secţia 2 Poliţie Bucureşti cu privire la schimbarea locuinţei şi să se prezinte la Secţia 2, conform programului de supraveghere.

Întrebată dacă este pregătită să nu plece din localitate în următoarele 60 de zile, fostul lider PMP a declarat că nu va avea vreo problemă în acest sens pentru că oricum nu plănuia să plece din Bucureşti.

”Oricum nu plecam nicăieri, pentru mine e simplu”, a declarat Udrea.

Referitor la dezvăluirile pe care fosta candidată la preşedinţie a anunţat că le va face în cursul zilei de vineri, politiciana i-a rugat pe jurnalişti să aibă ”puţintică răbdare”.

Reamintim că procurorii DNA au dispus joi declanşarea urmăririi penale şi măsura controlului judiciar pe o durată de 60 de zile, începând cu data de 29 ianuarie, faţă de Elena Udrea. Potrivit unui comunicat oficial al instituţiei, Udrea este acuzată de săvârşirea infracţiunilor de spălare de bani (în forma dobândirii/utilizării de bunuri cunoscând că provin din infracţiuni) şi fals în declaraţii de avere în dosarul Microsoft.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.