Emilia Şercan: Primul plagiator al Guvernului Grindeanu este ministrul Educaţiei

Cunoscută pentru devoalarea mai multor plagiatori celebri, jurnalista Emilia Şercan a început să-i verifice doctoratul şi noului ministru al Educaţiei, Pavel Năstase. Începutul pare "promiţător".
Emilia Şercan
Emilia Şercan (Florin Chirilă/Epoch Times)

Primul plagiator al Guvernului Sorin Grindeanu este chiar noul ministru al Educaţie, Pavel Năstase, a atras atenţia joi, pe contul său de Facebook, jurnalista Emilia Şercan.

"Am început să-i verific opera domnului Năstase şi la primul articol pe care am vrut să-l caut am descoperit că fusese deja declarat plagiat de către cei de la România Curată. Acum sper că înţelege toată lumea de ce domnul Năstase susţinea că plagiatorii ar trebui să fie anchetaţi de către universităţi şi de ce îşi doreşte o schimbare a legislaţiei", a precizat Emilia Şercan.

Jurnalista se întreabă dacă îl va verifica vreodată corect pe înlatul demnitar Academia de Studii Economice, acolo unde a fost rector şi mai apoi preşedintele Senatului.

"Şi că tot veni vorba, abia aştept verdictul Universităţii de Vest din Timişoara în cazul rectorului plagiator Marilen Pirtea pentru a vedea cât de dispuse sunt unele universităţi să-şi cureţe impostura. PS: Mai multe în curând pe micile dumneavoastră ecrane", a adăugat Emilia Şercan.