Emoţii pentru vicepremierul Paul Stănescu. Înalta Curte i-ar putea redeschide un dosar

Un alt greu al PSD - actualul şi, probabil, viitorul ministru al Dezvoltării Regionale - Paul Stănescu s-ar putea alege cu o urmărire penală. Mingea este la Înalta Curte.
Paul Stănescu
Paul Stănescu (Ziarul de Olt)

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie vor judeca, joi, o cerere de confirmare a redeschiderii urmăririi penale în cazul vicepremierului Paul Stănescu, relatează Agerpres.

Conform site-ului ÎCCJ, dosarul a fost înregistrat pe 17 ianuarie 2018, iar alături de Stănescu, intimaţi în dosar mai sunt Marian Belu Briceag, Florin Cotoşman şi Remus Manolache.

Redeschiderea urmăririi penale ar fi cerută de DNA pentru un dosar vechi de opt ani cu privire la finanţarea unei echipe de fotbal.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne