Epidemie de şoferi agresivi? Încă un poliţist luat pe capotă de un şofer

Agenţi de circulaţie rutieră
Agenţi de circulaţie rutieră (Epoch Times România)

Încă un poliţist a fost luat pe capota maşinii de un şofer tras pe dreapta la un control în trafic. La doar două zile de la înmormântarea subinspectorul Gheorghe Ionescu, decedat după ce un şofer băut l-a luat pe capota maşinii, un poliţist din Satu Mare, aflat în misiune, a fost victima unei agresiuni similare, scăpând, din fericire doar cu răni uşoare, relatează B1 TV, citând voceatransilvaniei.ro.

Marţi seara, poliţistul sătmărean l-a tras pe dreapta pe afaceristul Vasile Seichei, patron al unei carmangerii din Satu Mare, omul legii observând că acesta conduce haotic. Afaceristul i-a prezentat actele, după care a aşteptat în maşină până ce poliţistul a mers să verifice dacă permisul e valabil.

După ce agentul a descoperit că permisul omului de afaceri din Satu Mare e suspendat, Seichei a demarat în trombă, cu poliţistul pe capotă şi nu s-a oprit nici după ce acesta a căzut pe caldarâm.

Alertaţi, colegii poliţistului l-au urmărit şi l-au prins pe afacerist, care a fost dus la sediul Poliţiei Municipiului Satu Mare. Din fericire, omul legii este teafăr şi a suferit doar câteva răni uşoare, mai relatează voceatransilvaniei.ro.

Afaceristul Vasile Seichei nu este la prima abatere. Agresorul poliţistului a avut mai multe dosare penale, inclusiv pentru ultraj. În 2000, Seichei a lovit o persoană, în 2004 a agresat un poliţist de frontieră şi i-a distrus autoturismul de serviciu, în luna martie 2010 a bătut două persoane confiscându-le ulterior calul şi atelajul, în noiembrie 2010 a bătut şi agresat verbal o persoană în faţa supermarketului Real, în martie 2011 a intrat în sediul unei societăţi de producţie din apropierea firmei sale adresând injurii şi scuipând în final o persoană din conducerea acelei firme, iar în iunie 2013 a agresat un inspector de la Inspectoratul de Stat pentru Construcţii.

Reamintim că vineri, 21 august, un poliţist şi-a pierdut viaţa după trei săptămâni de spitalizare, în urma unui eveniment similar. Subinspectorul Gheorghe Ionescu a fost lovit cu maşina de un afacerist turc, care nu a vrut să oprească la un control de rutină. După ce iniţial a încetinit, ulterior, şoferul a accelerat şi l-a lovit pe poliţist. Omul legii a fost târât pe capotă pe o distanţă de aproximativ 350 de metri şi apoi aruncat pe şosea. Poliţistul a murit după trei săptămâni de suferinţă, la vârstă de doar 44 de ani.

O zi mai târziu, la Mamaia, un poliţist sesizat că un şofer a intrat cu maşina pe plajă a fost târât câţiva metri de maşina individului care confundase plaja cu şoseaua şi doar norocul a făcut să nu fie rănit grav.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne