Etern surprinzătorul Şerban Nicolae: "Societatea nu poate aştepta după mofturile unor lideri politici"

Serban Nicolae(PSD)
Serban Nicolae(PSD) (Florin Chirila/Epoch Times)

Membru proeminent al partidului care a generat de acum celebra OUG 13, liderul senatorilor PSD, Şerban Nicolae, a acuzat miercuri în plen Guvernul Cioloş, "cu Prună în frunte", că au promis că vor corecta prin lege viciile din Codul Penal şi nu s-au ţinut de cuvânt, relatează Hotnews.

Referitor la modificarea de către PSD a Codurilor penale - gest ce a scos în stradă sute de mii de cetăţeni - Nicolae a declarat că "Societatea românească nu poate aştepta după mofturile şi impresiile unor lideri politici. Poate reuşim să scăpăm de lozinci."

"Mi se pare halucinant faptul că dumneavoastră criticaţi Parlamentul, în schimb nimeni nu întreabă Guvernul (Cioloş - n.red.) de ce a tăcut atâtea luni", a afirmat Nicolae la dezbaterea pe tema moţiunii de cenzură ce are loc astăzi în Parlament.

Reamintim că încercarea de a plasa tehnocraţilor vina pentru faptul că PSD a adoptat noaptea pe furiş o ordonanţă ce schimba Codul Penal în favoarea corupţilor, ceea ce a generat uriaşe proteste stradale nu este nouă, fiind lansată de liderul PDS, Liviu Dragnea.