Eugen Tomac: Moţiunea de cenzură anunţată de Dragnea, un exerciţiu ieftin de imagine

Preşedintele executiv al PMP Eugen Tomac nu crede prea tare în declaraţiile războinice date de liderul PSD Liviu Dragnea cu privire la depunerea unei eventuale moţiuni de cenzură care să dărâme Guvernul Cioloş.
Eugen Tomac
Eugen Tomac (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Moţiunea de cenzură cu care tot ameninţă liderul PSD Liviu Dragnea nu este nimic altceva decât un "exerciţiu ieftin de imagine", a declarat luni, pentru Hotnews.ro, preşedintele executiv al PMP Eugen Tomac.

"Dacă domnul Dragnea vrea să se dezică de guvernul Cioloş, trebuie să iasă la tribuna PSD să anunţe că toţi secretarii şi subsecretarii de stat membrii PSD demisionează" a precizat Eugen Tomac, adaugând că ameninţarea liderului social-democrat cu moţiunea de cenzură este "un exerciţiu ieftin de imagine".

În opinia preşedintelui executiv al PMP, atâta timp cat PSD are un "aparat" în Guvern prin secretari sau subsecretari de stat numiţi de Victor Ponta, care influenţează deciziile miniştrilor şi pe care premierul nu i-a schimbat, Executivul va avea sprijinul social-democraţilor până la alegerile parlamentare.

Liviu Dragnea urmează să se întâlnească marţi cu liderul ALDE Călin Popescu-Tăriceanu pentru a discuta pe marginea depunerii unei eventuale moţiuni de cenzură împotriva Guvernului Cioloş.

Potrivit publicaţiei citate, dacă un astfel de demers ajunge până la urmă în Parlament, coaliţia PSD-ALDE ar avea nevoie de voturile parlamentarilor PMP, partid care de curând a absorbit UNPR-ul lui Gabriel Oprea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne