EURO 2020. Declaraţiile selecţionerului Cosmin Contra după partida cu Norvegia

Reprezentativele de fotbal ale României şi Norvegiei au remizat, vineri seara, în preliminariile campionatului european de anul viitor, scor final 2-2 (0-0), tricolorii revenind admirabil după ce formaţia antrenată de Lars Lagerbaeck a avut în prealabil un avantaj de două goluri.
Selecţionerul român Cosmin Contra.
Selecţionerul român Cosmin Contra. (Echipa nationala de fotbal a României/facebook)

Conducătorul principal de joc al selecţionatei de fotbal a României, fostul internaţional Cosmin Contra, a dat un prim interviu legat de evoluţia elevilor săi din partida cu echipa similară a Norvegiei disputat vineri seara pe Stadionul Ullevaal din Oslo, în Grupa F a preliminariilor EURO 2020.

"Un egal norocos. Pe de altă parte, cum am mai zis, acest spirit de a nu ne da bătuţi există. Continuăm, însă, să facem greşeli, iar aceste greşeli te costă puncte, te costă o calificare... Vom avea mult de suferit dacă vom continua astfel. Felicit însă băieţii pentru că nu este uşor să joci împotriva Norvegiei, o echipă puternică. Am luat goluri care puteau fi evitate, dar... După 2-0 am schimbat un pic tactica. Ianis, Maxim, Ţucudean au intrat foarte bine, au schimbat jocul nostru, iar acest egal ne poate duce la EURO", a mărturisit acesta.

Urmează ca prima echipa să întâlnească, luni, echipa similară a Maltei, în deplasare. Tricolorii au contabilizat până în prezent în această campanie o victorie, un egal şi un eşec.

"Sunt şanse, dar important e să câştigăm luni în Malta. Trebuie să învăţăm din acest meciuri, cu Suedia şi Norvegia. Dar acum sunt bucuros pentru acest punct", a continuat selecţionerul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport