EURO 2020. Ovidiu Haţegan va conduce meciul de fotbal Turcia - Albania

Arbitrul român se va afla, vineri - 11 octombrie, la centrul terenului în partida de fotbal dintre selecţionatele Turciei şi Albaniei, partidă din cadrul Grupei H a preliminariilor Campionatului European de anul viitor.
Arbitrul român Ovidiu Haţegan.
Arbitrul român Ovidiu Haţegan. (Getty Images)

Conform site-ului Federaţiei Române de Fotbal, întâlnirea dintre reprezentativele Turciei şi Albaniei din Grupa H a preliminariilor turneului final EURO 2020, îl va avea la centru pe arbitrul român Ovidiu Haţegan, care va fi ajutat de conaţionalii Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe - arbitri asistenţi, în timp ce arbitru de rezervă va fi Sebastian Colţescu.

Partida de pe 'Vodafone Arena' din capitala Turciei, Istambul este programată vineri, 11 octombrie, cu începere de la ora 21,45 (ora României).

În vârstă de 39 de ani, Haţegan este arbitru FIFA din anul 2008. Aceasta va fi a doua partidă pe care o va conduce în această campanie de calificare la EURO 2020, după Belgia - Rusia (3-1).

Turcia este lideră grupei cu 15 puncte, urmată de Franţa, tot cu 15 puncte, Islanda, 12 puncte, Albania, 9 puncte, R. Moldova, 3 puncte, Andorra, 0 puncte.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport