Europa League. Ali Palabiyik va conduce meciul Lazio - CFR Cluj

Arbitrul turc va oficia duelul dintre Lazio şi CFR Cluj, programat să se desfăşoare joi 28 noiembrie, pe Stadio Olimpico din Roma, de la ora 22:00, în Grupa E a competiţiei europene.
Arbitrul turc Ali Palabiyik.
Arbitrul turc Ali Palabiyik. (Getty Images)

CFR Cluj se pregăteşte de un nou duel de lux în Grupa E a competiţiei de fotbal Europa League. Jucătorii pregătiţi de fostul internaţional Dan Petrescu vor face deplasarea la Roma, acolo unde pe Stadio Olimpico vor întâlni echipa gazdă Lazio - joi 28 noiembrie.

Clujenii care au avut până acum un parcurs admirabil, mai au nevoie de un singur punct în ultimele două partide, cu Lazio şi cu Celtic (la Cluj-Napoca), pentru a-şi asigura biletele pentru şaisprezecimile de finală ale competiţiei continentale. În schimb adversarii din capitala Italiei au nevoie de două victorii, cu CFR şi Rennes pentru a mai spera la calificare.

În clasamentul grupei, Celtic ocupă primul loc, cu 10 puncte, urmată de CFR Cluj, 9 puncte, Lazio, 3 puncte, Rennes, 1 punct.

Turcul Ali Palabiyik, arbitru internaţional din 2015, se va afla la centrul terenului, în timp ce arbitrii asistenţi vor fi Serkan Olguncan şi Cem Satman. Al patrulea oficial va fi Mete Kalkavan.