Europa League. Dan Petrescu, reacţie efervescentă după partida cu Rennes

Tehnicianul formaţiei CFR Cluj nu este deloc mulţumit de evoluţia jucătorilor săi din partida cu formaţia franceză Rennes de pe Roazhon Park din competiţia europeană: "Victoria nu cred că e meritată.. Numai norocul a făcut să câştigăm".
Antrenorul român Dan Petrescu.
Antrenorul român Dan Petrescu. (Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA/facebook)

Echipa de fotbal CFR Cluj a obţinut toate cele trei puncte puse în joc în partida cu Stade Rennais FC, joi seara, de pe 'Roazhon Park' din Rennes, meci din cadrul Grupei E a grupelor Europa League, o victorie la scor minim obţinută cu greu în urma reuşitei lui Ciprian Deac (min. 9), şi în care gazdele au fost nevoite să evolueze în zece oameni din minutul 5, respectiv nouă jucători din minutul 46 (în urma eliminărilor lui Edouard Mendy şi Eduardo Camavinga).

Un rezultat norocos dacă menţionăm ocaziile irosite de gazde, dintre care cea mai evidentă a fost penalty-ul ratat de Mbaye Niang (min. 28).

"Am început bine, am avut ocazia cu Traoré, eliminarea, am marcat pentru 1-0. Am avut apoi nişte ocazii uriaşe ale lui Djokovic şi Deac, în prima repriză. În repriza a doua, după ce au luat ei al doilea roşu, nu am mai ajuns la poartă, nu am mai avut niciun şut. Am făcut şi schimbări ofensive.Victoria nu cred că e meritată. În fotbal nu meriţi mereu să câştigi. Eu sunt supărat pe jucători, mie nu mi-a plăcut ce am văzut. Numai norocul a făcut să câştigăm. Dacă jucăm aşa în următoarele trei meciuri, facem zero puncte, facem zero goluri şi luăm 10 goluri. Nu avem nicio şansă dacă jucăm mai ales cum am jucat în repriza a doua", a declarat Dan Petrescu potrivit celor de la Digi Sport.

În cealaltă partidă a Grupei Celtic a trecut de Lazio cu scorul de 2-1, astfel că clasamentul în momentul de faţă se prezintă în felul următor:

1. Celtic 7 puncte

2. CFR Cluj 6 puncte

3. Lazio 3 puncte
4. Rennes 1 punct

Următoarele partide din grupă se vor desfăşura pe 7 noiembrie, CFR Cluj - Rennes şi Lazio - Celtic.