Europarlamentar: Nu românii care spun adevărul la Bruxelles fac rău ţării, ci premierul cu un consilier condamnat

Nu românii care spun adevărul la Bruxelles fac rău României, ci un şef de Guvern care ţine drept consilier pe probleme economice un infractor condamnat la 8 ani de închisoare pentru corupţie, a opinat deputatul european Siegfried Mureşan.
Europarlamentarul PSD Viorica Dăncilă
Europarlamentarul PSD Viorica Dăncilă (Facebook.com/Viorica Dăncilă)

Românii care spun adevărul şi vor o ţară bine guvernată fac cinste României în Uniunea Europeană, rău face prim-ministrul Viorica Dăncilă cu un consilier condamnat la închisoare, a atras atenţia, pe pagina sa de socializare, europarlamentarul Siegfried Mureşan.

"Prim-ministrul Viorica Dăncilă a afirmat că europarlamentarii care nu apără poziţia PSD şi spun adevărul despre încercările de a slăbi justiţia fac rău României şi dezinformează. Complet greşit. Rău face României un şef de Guvern care ţine drept consilier pe probleme economice un infractor dovedit, condamnat la 8 ani de închisoare pentru corupţie", a declarat Siegfried Mureşan.

Potrivit deputatului european, românii care vor dreptate, o ţară bine guvernată şi spun adevărul fac cinste României în Europa, iar UE a înţeles discrepanţa majoră între ceea ce vor oamenii şi ceea ce vor PSD şi ALDE.

"Oamenii vor justiţie, o lege egală pentru toţi, stat de drept, valori europene, o ţară în care cei care fură să fie pedepsiţi pe măsură, iar PSD şi ALDE, după cum au dovedit de când se află la guvernare, vor slăbirea instituţiilor statului şi o justiţie sub propriul lor control pentru a-şi apăra corupţii. Teza doamnei Dăncilă potrivit căreia românii care vor valori europene şi justiţie independentă fac rău ţării şi că politicienii care ne cer să fim liniştiţi vor binele ţării este complet greşită. Când politicienii ne cer să fim liniştiţi înseamnă, de fapt, să facă ce vor ei şi noi să nu vorbim, să nu ne opunem" , a afirmat Siegfried Mureşan.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne