Europarlamentar PSD: Iohannis e prea narcisist pentru a admite că Guvernul obţine succese notabile în Europa

Eurodeputatul PSD Gabriela Zoană, înlocuitoarea Vioricăi Dăncilă la Bruxelles, continuă miercuri, printr-un comunicat de presă, seria atacurilor lansate la adresa preşedintelui Klaus Iohannis prin care s-a remarcat în ultima vreme.

"L-a auzit cineva pe Iohannis vreodată lăudând succesele României? Acum câteva luni preşedintele Iohannis lovea în imaginea României şi oferea preşedinţia Consiliului Uniunii Europene unei alte ţări, Finlanda, care se şi oferise să o preia. După o lună şi jumătate de la preluarea preşedinţiei, România performează în fruntea Consiliului Uniunii Europene şi deja a finalizat negocierile şi a închis 47 de dosare, unele dintre ele destul de importante. Ritmul de rezolvare a acestor dosare este mult peste ritmul pe care l-a avut preşedinţia austriacă, iar comparaţia cu Austria ne onorează şi ne motivează să continuăm în acelaşi ritm până la finalul mandatului. Sunt succese importante ale României şi, dincolo de orice lipsă de reacţie în orice direcţie şi pe orice subiect a preşedintelui României, aş dori să remarc ceva: l-a auzit cineva, într-un context sau altul, pe Klaus Iohannis lăudându-şi ţara pentru performanţele ei în fruntea Consiliului Uniunii Europene? NU!", a declarat Gabriela Zoană.

Europarlamentarul PSD acuză că este vorba despre un comportament imatur al unui om care acţionează strict după propriul interes politic şi nu în slujba interesului tuturor românilor.

"Aştept ziua în care Iohannis va convoca jurnaliştii acreditaţi la Cotroceni pentru declaraţii de presă şi va anunţa succesele României la preşedinţia Consiliului Uniunii Europene sau măcar succesele economice ale României, ţara care în 2018 a obţinut o creştere de 4,1%, fiind a patra din Uniunea Europeană din acest punct de vedere. Probabil că nu o va face niciodată. Ne vor lăuda, ca de obicei, străinii, întrucât preşedintele României este prea narcisist ca om politic şi prea egocentric pentru a admite că Guvernul României obţine succese notabile în Europa", a precizat Gabriela Zoană.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne