Explozia de la Petromidia. Unul din cei patru răniţi a încetat din viaţa

Un bărbat de 35 de ani cu arsuri pe 90% din suprafaţa corpului a murit în această dimineaţă la Spitalul Bagdasar-Arseni din Bucureşti.
Lumânare
Lumânare (Epoch Times România)

Unul dintre cei patru răniţi în urma exploziei ce a avut loc la Rafinăria Petromidia din Năvodari, a murit la Spitalul Bagdasar-Arseni din Bucureşti, relatează Mediafax.

Victima, un bărbat în vârstă de 35 de ani, a ajuns la spital cu arsuri pe aproximativ 90 la sută din suprafaţa corpului. Rănitul a ajuns la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitală cu ambulanţa, întrucât elicopterele care trebuiau să transporte răniţii nu au mai putut decola din cauza furtunii care a avut loc în Constanţa.

Alţi trei răniţi rămân în continuare internaţi în spitalele Bagdasar-Arseni şi de Arşi din Bucureşti.

Reamintim că patru persoane au fost rănite, luni seară, la rafinăria Petromidia din Năvodari. Ce patru au ajuns marţi dimineaţă, în jurul orei 5 la spitale din Capitală aduşi de ambulanţe, cele două elicoptere trimise la Constanţa două elicoptere pentru a-i prelua neputând să zboare din cauza vremii nefavorabile.

Pe lângă cei patru răniţi, alte două persoane au fost intoxicate cu fum, acestea fiind duse la Spitalul Judeţean Constanţa.
România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne