Expozitia Internationala de Arta "Adevar - Compasiune - Toleranta" ajunge pe litoral

.
. (The Epoch Times)

Daca va aflati pe litoralul Marii Negre in perioada 22 august – 8 septembrie 2011, nu ratati ocazia de a viziona o selectie de lucrari de un rafinament artistic desavarsit din creatia grupului international de artisti consacrati: Kathleen Gillis, Kunlun Zhang, Xiaoping Chen, Xiqiang Dong si altii in cadrul Expozitiei Internationale de Arta „Adevar - Compasiune - Toleranta” (www.falunart.org, www.theartofzhenshanren.org), organizata de Asociatia Romana de Qigong Falun Dafa Romania in urmatoarele locatii:

- Intre 22 – 31 august a.c. in Mangalia la Hotel President (str.Teilor nr.6) - expozitie ce se va vernisa in ziua de 23 august la orele 18,30 si

- Intre 1 – 8 septembrie a.c. in Constanta la City ParK Mall (bd. Al.Lapusneanu nr.116 C) - expozitie ce se va vernisa in ziua de 1 septembrie la orele 17,00.

Expozitia de arta „Adevar - Compasiune - Toleranta”, care face inconjurul lumii din anul 2004, a fost gazduita si prezentata in diverse sali de expozitie cum ar fi: National Arts Club din New York City, Camera Reprezentantilor a Statelor Unite, Thomson Centre - Chicago, Columbia University - New York. Tablourile au fost expuse si in Asia (National Chengchi University - Taiwan), in Australia (Canberra Legislative Comittee Hall) si aproape in toata Europa (Hampstead Museum - Londra, Sala Nationala de Expozitii din Moscova). Expozitia a ajuns in Romania in 2009, dupa un turneu de mare succes in peste 45 de tari si peste de 200 orase. Lucrarile au fost expuse pana acum la Bucuresti, Timisoara, Iasi, Oradea, Suceava si Busteni.

Lucrarile din aceasta expozitie au fost create de un grup de artisti consacrati. Prin intermediul practicii Falun Dafa (Falun Gong) - o disciplina straveche chineza de meditatie si autoimbunatatire - ei si-au adancit intelegerile spirituale, afland raspunsuri la cautari de o viata cu privire la sensurile inalte ale existentei.

Fiecare tablou reprezinta o poveste adevarata, picturile fiind realizate din dorinta de a face cunoscute intregii lumii persecutia si torturile la care sunt supusi practicantii Falun Dafa in China zilelor noastre, precum si frumusetea unei vieti traite dupa standarde morale inalte.

Patru dintre artisti au fost ei insisi victimele persecutiei, fiind torturati de catre autoritatile chineze in lagare de munca fortata si centre de detentie din China. Unul dintre ei este inca detinut in China.

Expozitia prezinta contrastul dintre serenitatea practicii Falun Gong si persecutia si tortura indurate de multi practicanti Falun Gong in China, aflati la mana regimului comunist. Artistii spera ca, prin expunerea acestor imagini in fata comunitatii internationale, vor putea opri persecutia si salva vieti nevinovate. Mesajul final este unul de speranta si triumf.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Societate, cultură