Facebook, Instagram au "căzut". Mii de internauţi nu au avut acces

Facebook şi Instagram au "căzut" miercuri, mii de internauţi din lume neputându-le accesa, iar website-uri precum Outage Report au înregistrat “întreruperi extreme” în SUA, Ungaria, Kosovo, Germania, Polonia şi alte ţări. Site-urile au căzut la scurt timp după ora 11 a.m.
(Captură Foto)

Aceasta este a doua oară când ambele reţele sociale (Instagram este deţinută de Facebook) se confruntă cu o situaţie de acest gen în mai puţin de două luni. Facebook a declarat că evenimentul din 26 august a fost cauzat de “probleme tehnice” nespecificate.

Majoritatea plângerilor au raportat că pagina nu se încărca deloc, sau că utilizatorii nu s-au putut loga cu username şi parolă. Potrivit NBC 4, multe alte site-uri au manifestat de asemenea aşa-zise “întreruperi extreme” similare.

Prăbuşirea celor două reţele sociale nu pare să fi afectat toţi utilizatorii şi nu se ştie pe moment cauza problemei.

Raportul celor de la Outage Report a precizat că aproximativ 2.000 de utilizatori s-au plâns că nu pot ajunge pe site într-un anumit interval de timp, în timp ce downdetector.com a observat o creştere masivă a problemelor raportate de diverşi internauţi, probleme precum pagini complet blocate, dificultăţi la logare şi probleme cu aplicaţiile. Utilizatorii de Facebook au folosit Twitter pentru a se plânge că site-ul s-a prăbuşit, conform Financial Times.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Știință