Familie aflată la bordul unei motociclete în flăcări, salvată de un poliţist [video]

Motocicletă
Motocicletă (screenshot tramite video Youtube)

Un motociclist şi familia sa au fost salvaţi dintr-o situaţie potenţial dezastruoasă, întrucât motocicleta pe care o conduceau luase foc în timp ce circulau pe autostadă.

Imaginile video au fost surprinse duminică, 14 aprilie, de un poliţist al patrulei în momentul în care s-a apropiat de motocicletă - pe care călătoreau tatăl, mama şi un copilaş - strigându-le să se oprească şi să coboare imediat. Incidentul a avut loc pe o autostradă din Utter Pradesh, India, relatează Fox News.

În clipul video de mai sus se poate vedea cum focul a cuprins partea de jos din spate a motocicletei, chiar sub picioarele femeii care purta un sari şi sandale.

"Focul s-ar fi putut extinde ajungând la motor şi ar fi explodat, sau sari-ul femeii ar fi putut lua foc şi provoca un accident grav", a declarat patrula poliţiei.

După ce motocicleta a oprit în siguranţă şi familia s-a îndepărtat, conducătorul motocicletei împreună cu poliţiştii au reuşit să stingă flăcările.

"Nu mi-am dat seama de incendiu, deoarece era în partea de jos a motocicletei şi strada era foarte aglomerată", a spus motociclistul.

Totuşi, pagubele nu au fost grave, poliţiştii i-a avertizat să fie atenţi, iar familia şi-a continuat călătoria. Au fost norocoşi, căci ar fi putut să se termine în mod tragic.