Fata de la America's Got Talent care impresionează publicul american (video)

Mulţi vorbesc deja despre micuţa Courtney ca fiind următoarea Janis Joplin.
Courtney
Courtney (Print screen YouTube)

O fată intră timid pe scenă, iar părul lung îi acoperă faţa. Cu un zâmbet tremurat, abia reuşeşte să răspundă când este întrebată cum se numeşte: cu o voce firavă, răspunde "Courtney". "Sunt puţin agitată", spune ea. Imaginea vie a panicii de scenă. Numele ei este Courtney Haldwin, are 13 ani şi pare de o inocenţă dezarmantă. Pare, deoarece, după această prezentare timidă, soseşte surpriza: o voce extraordinară care pare că explodează, fiind caracterizată - „următoarea Janis Joplin“.

Janis Joplin a fost cântăreaţă, compozitoare şi textieră americană de muzică rock (blues-rock, hard rock) cu influenţe de rhythm and blues şi soul. Joplin este considerată unul dintre cele trei superstaruri ale generaţiei flower power, alături de Jimi Hendrix şi Jim Morrison.

„Nu ştiam la ce să mă aştept atunci când m-am prezentat la o audiţie pentru America's Got Talent“, scrie fata pe profilul său de Facebook, care, de marţi, 12 iunie, este foarte vizitat. Dar, de fapt, la ediţia americană de talent show, juriul a fost cel surprins. Un "wow" unanim a fost reacţia spectatorilor atunci când Courtney a început să cânte.

Oarecum copleşită de evenimente, Courtney a mulţumit pe Twitter pentru miile de aprecieri ale spectatorilor americani; apoi, celor din întreaga lume, după ce clipul video cu melodia sa, o versiune de Hard to handle, de Otis Redding, a devenit viral pe reţelele sociale. Unul dintre cele mai frumoase comentarii postat pe Twitter menţionează: "Uneori, nu prima impresie este cea care contează".

Bucuraţi-vă de această voce minunată vizionând clipul video de mai sus.