FC Botoşani - ASA Târgu Mureş 4-2, în ultimul meci din etapa a 6-a a Ligii I de fotbal

Formaţia botoşăneană a reuşit să se impună în faţa mureşenilor pe teren propriu, luni, cu scorul de 4-2 (1-2)
FC Botoşani - ASA Târgu Mureş 4-2, în etapa a 6-a a  Ligii I de fotbal.
FC Botoşani - ASA Târgu Mureş 4-2, în etapa a 6-a a Ligii I de fotbal. (FC Botoşani/facebook)

Echipa de fotbal moldoveană FC Botoşani a încheiat etapa a 6-a a Ligii I cu o victorie obţinută în faţa formaţiei ASA Târgu Mureş. Meciul, desfăşurat pe stadionul 'Municipal', s-a terminat cu scorul de 4-2 (1-2), acest succes ducându-i pe botoşăneni până pe locul 4 în campionat, ei acumulând un total de 10 puncte, cu 3 mai puţin decât liderul Ligii I, Steaua Bucureşti.

ASA Târgu Mureş a început bine, ei reuşind să conducă în prima parte a meciului cu 2-0, prin golurile marcate de Zicu (minutul 19) şi Matei (39). Moldovenii au redus din diferenţă abia în al doilea minut de prelungire al primei reprize, prin Bordeianu, cu un şut de la peste 20 de metri.

Repriza a doua a aparţinut însă elevilor lui Leo Grozavu, care au înscris nu mai puţin de trei ori în poarta goalkeeper-ului ASA Târgu Mureş. Golofca a restabilit egalitatea în minutul 66, iar Matulevicius a punctat de două ori (min. 73 şi 87), încheind astfel ostilităţile.

FC Botoşani are acum 14 goluri înscrise în 6 etape, fiind clubul cu cele mai multe reuşite, în timp ce ASA Tg. Mureş, care a pierdut toate meciurile disputate, are doar 6 puncte.

"Am demonstrat încă o dată că suntem o echipă care, cu bune cu rele, cu multe naivităţi, luptăm din primul până în ultimul minut. Facem şi spectacol pentru public. Toate felicitările băieţilor, au dat dovadă de caracter, nu e uşor să revii de la 0-2. Am crezut în revenire şi am reuşit. Acel gol dinainte de pauză a contat foarte mult. Am făcut o prima repriză nu proastă, ci cu multe greşeli. Le-am spus băieţilor la pauză că nu am mai văzut o echipă atât de dezorganizată. Locul 4 e provizoriu, ne cunoaştem limitele, ştim că mai avem mult de acumulat." a declarat Leo Grozavu la finalul partidei.