Fed Cup. Irina Begu aduce al doilea punct! România-Elveţia 2-0

Jucătoarea română a uşurat sarcina echipei de tenis feminin a ţării noastre în obţinerea calificării în prima Grupă Mondială a Fed Cup după ce a adus al doilea punct, în urma victoriei obţinute în faţa elveţiencei Timea Bacsinzky cu scorul de 6-4, 6-1.
Jucătoarea română de tenis Irina Begu.
Jucătoarea română de tenis Irina Begu. (Captură foto)

România conduce cu scorul de 2-0 echipa similară a Elveţiei după prima zi de confruntări în barajul pentru calificarea în Grupa Mondială a Fed Cup.

Simona Halep a avut onoarea să aducă primul punct ţării noastre graţie reuşitei în faţa sportivei Viktorija Golubic cu scorul de 6-3, 1-6, 6-1, pentru ca apoi, Irina Begu să încheie pozitiv prima zi a confruntărilor, cu un 2-0 la scorul general.

Begu a învins-o în două seturi, 6-4, 6-1, pe Timea Bacsinszky în al doilea meci de simplu al zilei, partida desfăşurată în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca în faţa unor fani extraordinari, terminându-se după o oră şi 16 minute de joc efectiv.

"A fost un meci greu din punct de vedere emoţional. Am început mai greu, dar pe parcurs am simţit mult mai bine mingea. Vreau să vă mulţumesc pentru aceste momente speciale. Este atât de frumos să joci în faţa unui public atât de numeros". a mărturisit după meci sportiva noastră.

Mâine, duminică (22 aprilie), urmează să se dispute celelalte două meciuri de simplu şi meciul de dublu.

Echipa care câştigă această întâlnire va juca din sezonul viitor în prima Grupă Mondială a Fed Cup.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport