Feliciano Lopez, campion pentru a doua oară la turneul de la Queen's (ATP)

Jucătorul spaniol a repetat perfomanţa ediţiei 2017 a circuitului londonez, duminică, adjudecându-şi trofeul după o finală cu francezul Gilles Simon.
Tenismanul spaniol Feliciano Lopez.
Tenismanul spaniol Feliciano Lopez. (atptour.com)

Feliciano Lopez (37 ani, 113 ATP) aflat la final de carieră, a adăugat palmaresului său un nou titlu.

Spaniolul a cucerit, duminică, turneul pe iarbă de la Queen's (ATP), dotat cu premii în valoare de 2.081.830 euro, graţie succesului înregistrat în faţa tenismanului francez Gilles Simon (38 ATP) cu scorul de 6-2, 6-7 (7/4), 7-6 (7/2). Acesta şi-a asigurat prestigiosul trofeu după două ore şi 49 de minute de joc efectiv.

"Credeam că cel mai bun moment al carierei mele a fost titlul de acum doi ani, dar nu, acesta e", a declarat Feliciano, care a câştigat Queens şi în 2017.

La 37 de ani, Lopez a devenit astfel cel mai vârstnic jucător care s-a impus pe gazonul din capitala Marii Britanii, şi totodată al treilea wildcard din istoria turneului de la Queens care câştigă titlul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport