Felix Tătaru, consultant în campaniile lui Iohannis şi Băsescu, audiat la DNA

Sigla DNA
Sigla DNA (Epoch Times România)

Consultantul în campaniile electorale ale lui Klaus Iohannis şi Traian Băsescu, Felix Tătaru, s-a prezentat, miercuri, la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), pentru a fi audiat ca martor în dosarul "Gala Bute".

Potrivit stiripesurse.ro, numele lui Felix Tătaru, omul care i-a ajutat atât pe Traian Băsescu cât şi pe Klaus Iohannis să îşi facă imagine în cursa prezidenţială, apare în stenogramele din dosarul Elenei Udrea. Potrivit afirmaţiilor făcute de Ana Maria Topoliceanu, Elena Udrea îi dădea bani lui Tătaru.

Înainte de a intra la DNA, Felix Tătaru a declarat că a primit un mesaj prin care i se cerea să se prezinte la audieri ca martor şi că nu ştie mai multe detalii. Întrebat de jurnalişti dacă o cunoaşte pe Elena Udrea, acesta a declarat că a întalnit-o pe deputată de mai multe ori, pe vremea când a lucrat pentru PDL. Totodată, Tătaru a mai precizat că pe Ana Maria Topoliceanu a întâlnit-o de câteva ori, relateaza B1 TV.

Tot astăzi, la DNA a fost audiat şi Ştefan Lungu, fostul consilier al Elenei Udrea la ministerul Dezvoltării. Lungu, unul dintre denunţătorii Elenei Udrea în doarul Gala Bute, a declarat la ieşirea din sediul instituţiei anticorupţie, că şi-a dat acordul pentru a participa la o confruntare cu fosta sa şefă.

Reamintim că arestată preventiv în Gala Bute, Elena Udra a cerut o confruntare cu denunţatorii săi.

"Dintr-o confruntare pot să reiasă elementele care nu sunt puse cap la cap. Fiindcă e foarte simplu să spui am lăsat o geantă în biroul ministrului şi atât pe când într-o confruntare vei fi pus în faţa unor elemente de detaliu, pe care trebuie să le confirmi, trebuie să le indici. Într-o astfel de confruntare probabil poziţia denunţătorilor va reieşi ca mincinoasă." a declarat avocatul fostului ministru, Marius Striblea.

Ştire în curs de actualizare