Fiecare pantalon cu pantofii săi (foto)

Pantaloni
Pantaloni (captură web)

Pentru orice lungime şi formă de pantaloni există pantofii potriviţi de combinat, totul pentru a da un toc în plus de eleganţă. De fapt, nu există reguli stricte în acest sens deoarece trebuie să se ia în considerare înălţimea persoanei şi formele acesteia, dar câteva sfaturi utile sunt binevenite.

Iată 8 tipuri diferite de pantaloni, inclusiv „maxi-volum”, şi pantofii care îi pun şi mai mult în valoare:

Pantalonii care ajung la jumătatea piciorului. Nu sunt foarte uşor de purtat, dar sunt clasici şi se pot combina atât cu sneakers (pantofi sport) cât şi cu un mocasin elegant. Nimeni nu interzice pantofii cu toc, dar cel mai bine este să vă jucaţi cu acest aspect masculin.

Parada M. Howell
Parada M. Howell

Pantalonii care ajung la genunchi. La prima vedere ne-ar putea speria un pic, în schimb se pot purta atât cu o sanda cu un toc înalt cât şi cu un pantof plat.


Parada Agnona
Parada Agnona

Pantalonii over. Cu siguranţă aici tocul subţire ajută, dar dacă sunteţi foarte înaltă îndrăzniţi chiar şi cu un pantof tip sling back.


Parada Anteprima
Parada Anteprima

Pantalonii clasici dar uşor scurtaţi. De la tocuri înalte la tocuri joase, merge orice.


Parada Aquiliano
Parada Aquiliano

Pantalonii maxi-volum. Un pantof decolleté cu tocul fin dar nu prea înalt ar fi perfect. Aici trebuie să vă concentraţi pe un look bon-ton, elegant, fără exagerări.


Parada Delpozo
Parada Delpozo

Pantalonii drepţi cu un pliu central. Nu sunt uşor de combinat. Sunt recomandate tocurile altfel se produce efectul de „coapsă groasă”.


Parada Luisa Beccaria
Parada Luisa Beccaria

Pantalonii strâmţi din dantelă. Sunt frumoşi purtaţi cu tocuri înalte, dar nu mereu. Puteţi opta pentru un pantof în funcţie de locul în care mergeţi atunci când îi purtaţi.


Parade M. Dice
Parade M. Dice

Pantalonii largi din voal. Cu o sanda plată pentru a da mai multă uşurime tivului.

Parada Missoni
Parada Missoni

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură