Fifor, după ce Dăncilă l-a lăsat pe Tăriceanu cu ochii în soare: Discuţia a fost productivă, o vom continua

Mihai Fifor
Mihai Fifor (Epoch Times România)

În timp ce liderii ALDE se plâng că premierul Dăncilă a lipsit de la întâlnirea cu Tăriceanu, la care urma să se discute condiţiile în care coaliţia ar putea continua guvernarea, de partea sa, ministrul de Interne Mihai Fifor susţine că la şedinţa de astăzi au fost discuţii productive, care vor continua în zilele următoare "în aceeaşi formulă."

"Am avut astăzi o nouă şedinţă a Coaliţiei PSD-ALDE, o discuţie productivă pe care o vom continua zilele următoare în aceeaşi formulă. Relaţiile în interiorul alianţei sunt stabile şi funcţionale.

Ne-am asumat împreună un program de guvernare şi suntem şi astăzi la fel de hotărâţi să îl ducem la bun sfârşit.

Contextul politic nu afectează această asumare comună şi nu ne abate de la scopul nostru de a continua reformele începute şi a implementa toate proiectele ce sunt parte a viziunii noastre pentru România", a scris Mihai Fifor pe Facebook.

Reamintim că premierul Dăncilă nu a venit luni la negocierile cu liderii ALDE. După ce au aşteptat mai bine de o oră apariţia Vioricăi Dăncilă, cei de la ALDE au ieşit public cu o poziţie, prin intermediul lui Varujan Vosganian. Acesta a confirmat că şefa PSD a lipsit "nemotivat" de la întâlnirea coaliţiei şi a transmis că aşteaptă reprogramarea întâlnirii şi că premierul să prezinte cu claritate opţiunea sa în privinţa activităţii guvernului.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne