Fifor: Iohannis fuge ca un laş de dezbaterea cu PSD. A căpătat o stare patologică de frică

Mihai Fifor
Mihai Fifor (Epoch Times România)

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, lansează un atac virulent la adresa preşedintelui Iohannis, după ce acesta a refuzat tranşant să vină la o dezbatere cu Viorica Dăncilă înainte de turul 2.

Potrivit lui Fifor, Iohannis ar fi speriat de PSD şi nu vrea să dezbată pentru că nu poate da răspunsuri la întrebări. Social-democratul merge cu atacul până la a posta o caricatură cu Iohannis pe găină.

FOTO
FOTO (Mihai Fifor)

Redăm postarea liderului PSD:

"După ce a încasat-o de la Ponta, Iohannis n-a mai intrat niciodată în ring cu cineva de la PSD. A căpătat o fobie faţă de PSD, o stare patologică de frică obsedantă faţă de acest partid.

De aceea atacă PSD. Ca să îşi facă curaj. Dar are curaj să se bată cu PSD doar când PSD nu e de faţă. Are curaj doar când nu e nimeni care să îi dea o "palmă" usturătoare sau să îi pună întrebări.

Nu vine la dezbatere pentru că ştie că nu are cum să câştige. Nu are ce să prezinte oamenilor. Raportul său de activitate este doar o pagină goală, pentru că aşa este şi mandatul său.

Nu are răspunsuri la întrebările despre casele sale. Nu are cum să explice de ce l-a protejat pe complicele torţionarilor comunişti.

Nu poate spune de ce nu a renunţat la imunitate aşa cum a promis!

Nu are nimic bun de arătat, dar are multe lucruri rele de ascuns. De aceea fuge ca un laş, nu doar de o dezbatere cu PSD, ci de orice răspundere publică", scrie Fifor.

Reamintim că, întrebat luni seara despre o confruntare cu adversara sa de la PSD, în contextul scrisorii trimise de Lia Olguţa Vasilescu, şefa de campanie a Vioricăi Dăncilă, în care se cereau două dezbateri publice, preşedintele României a replicat:

„Vedeţi, încearcă PSD-ul să atragă atenţia prin tot felul de manevre. Pot să vă spun de pe acum, urmează sigur să discut şi cu colegele şi colegii în şedinţa de campanie, eu mă voi concentra pe întâlnirile cu alegătorii în campania pentru turul doi.”

În plus, anterior acestor declaraţii, prim-vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan a susţinut ca Iohannis şi Dăncilă nu ar avea nici măcar un subiect comun de dezbatere întrucât Dăncilă este mai mult preocupată de „interesele clientelei, ale persoanelor cu probleme infracţionale.”