Firea, aspirant la preşedinţia ţării?: "Doar Dumnezeu ştie ce se va întâmpla în 2019"

Proaspăt ajunsă primar al Capitalei, Firea nu exclude o eventuală candidatură la prezidenţiale.
Gabriela Vrânceanu Firea Palade, PSD
Gabriela Vrânceanu Firea Palade, PSD (Epoch Times România)

Înainte ca Firea să fi fost aleasă primar general al Capitalei, în presă s-a vehiculat ideea că viitoarea primăriţă are ambiţii mari. Chiar foarte mari: să ajungă, la fel ca Traian Băsescu, de la Primărie, la Cotroceni. Se pare că speculaţiile făcute pe acest subiect nu sunt chiar lipsite de temei, căci Firea nu exclude acest scenariu.

"Doar Dumnezeu ştie ce se va întâmpla în 2019. Noi putem să facem supoziţii şi să ne dăm cu părerea, Dumnezeu a ştiut ce ni se va întâmpla nouă în această viaţă şi, cu siguranţă, El a cunoscut faptul că eu voi ajunge primarul general al Capitalei, ceea ce eu nu am ştiut, dumneavoastră nu aţi ştiut, bucureştenii nu au ştiut. Nu avem noi de unde să ştim atât de multe lucruri şi în orice caz nu despre viitor", a declarat duminică Gabriela Firea la Antena 3, întrebată despre o candidatură la prezidenţialele din 2019.

De partea sa, preşedintele PSD, Liviu Dragnea a exclus însă această posibilitate, relatează Mediafax.

''Respectăm bucureştenii şi nu cred că e bine să folosim postul de primar general ca o trambulină personală pentru cineva, dar mai este mult până atunci'', a declarat el.